Het nieuwe gezicht van Ifmec!

Een nieuwe look & feel

Ongeveer anderhalf jaar geleden begon Ifmec aan een nieuwe reis door de start van de gesprekken met Wundershift. Onderdeel van de beoogde samenvoeging was ook een aantal vernieuwingen te starten die Ifmec verder zou bestendigen.

In september vorig jaar vierden wij met elkaar ons ‘fusiefeestje’ om de samenvoeging te bezegelen. Er is sinds die dag ontzettend veel gebeurd, vooral achter de schermen. Nu is het moment om het nieuwe Ifmec ook aan de buitenkant het uiterlijk te geven dat deze interne beweging representeert.

Dezelfde naam, dezelfde mensen en kwaliteit maar een nieuwe (huis)stijl!  
Een huisstijl die wat ons betreft goed weergeeft waar Ifmec voor staat en waar het ons gaat brengen.

Over de nieuwe huisstijl

In samenwerking met onze partners van design studio Unbeaten, hebben we de afgelopen periode sessies georganiseerd met zowel onze FM-consultants, Young Professionals als partners. Uit die sessies kwamen een aantal duidelijke kernwaarden naar voren die we vervolgens hebben laten vormgeven in een nieuwe huisstijl. Denk daarbij aan onze waardegedreven aanpak en onze relationele benadering van samenwerking maar ook andere eigenschapen zoals een hoge mate van loyaliteit naar collega's, een platte structuur en een informele cultuur. We zijn niet over een nacht ijs gegaan en hebben vele varianten de revue laten passeren voordat we zeker wisten: dit is ‘m!

Het nieuwe logo en beeldmerk representeert in kleur zowel onze formele als informele kant. Tegelijkertijd is groen traditioneel de kleur van Ifmec en (donker)blauw de kleur van Wundershift. Het logo is een smiley, wat een knipoog is naar onze informele bedrijfscultuur. Anderzijds kun je in het logo (van bovenaf) twee mensen zien die elkaar omarmen, dit representeert zowel ons vakgebied (FM), de loyaliteit naar onze opdrachtgevers als de loyaliteit die medewerkers naar elkaar ervaren.

Ifmec Logo

Nieuwe website

Naast het nieuwe uiterlijk, was ook ons verhaal aan een update toe. Daarom lanceren we vandaag ook onze nieuwe website. Op de website vind je onder meer informatie over onze specialismen en evenementen. In de komende maanden gaan we dit op social media verder toelichten en onder de aandacht brengen.

We zijn heel trots dit met jullie te kunnen delen. Tot snel!

Met vriendelijke groeten,

Team Ifmec

Ifmec Nieuwsbrief